Om oss

Våren 2009 sålde vi vår lägenhet i Göteborg och flyttade ut på landet till en vacker gammal prästgård från 1858, stor och full av utrymme. Det dröjde inte länge förrän en liten ragdollflicka, Skruttan,  hittade hit och som alla vet är en ragdoll = flera. Så "Skrutten" kom till oss och blev pappa till våra första kullar.

Och så småningom kom lilla ljuvligt oemotståndliga Elinor, "Smulan", till oss.

Skrutten, Skruttan och Smulan har nu blivit pensionärer och lever ett härligt, oproblematiskt liv!

Vi har också fått möjligheten att utöka katteriet med tre jättefina katter S*Chendos Lykke, Darlin'lil'Dolls King Adonis samt Pragdolls Yade.

Så jätteglad för dessa fina katter som alla har ett fantastiskt ragdolltemperament!

Några katter har lämnat oss och flyttat till sina nya hem och istället har vi några på tillväxt; Eros och Juliette. Bianca har fått sin sista kull och skall också flytta snart.

Av våra fodervärdskatter har Alice har fått bli pensionär och Jessica/Tesla hoppas vi ta en kull till på.

Natten den 18 april väckte Lykke mig kl 01.26. Nosen var tätt tryckt mot min och hon spann högljutt. Hon ville att jag skulle veta att nu var det dags!

Ca åttatiden på morgonen var allt klart; fyra fina bebisar och en mamma som spann i bolådan. Hon klarade av allt helt själv som om hon inte gjort annat - en sådan duktig mamma!

Nu söker Bianca ett eget hem! Bianca flyttade till en familj som tyvärr visade sig vara allergiska. Så nu är hon tillbaka hos oss igen. Hon trivs inte med våra andra katter och behöver därför få en alldeles egen människa att rå om. Det har varit stressande för henne att byta miljö såklart, så nu behöver hon extra mycket gos och kärlek! Hon vill vara ensamkatt och skulle nog gilla möjlighet att vara ute. Viktigt med rätt hem denna gång!

Maila till [javascript protected email address]  om intresse finns!

 

 

 

 

 Vi har tillstånd från länstyrelsen, enligt 16§ djurskyddslagen, gällande uppfödning av katter.

 

                                              Medlem i Scandinavian Ragdoll Club